Lektor: Barbora Hrdličková

S lektorkou Bárou se můžete setkat na všech kurzech aromaterapie, konkrétně kurz Základy aromaterapie, kurz První pomoc z přírody, Aromaterapie podle čaker, nebo různé varianty kurzu Výroba parfému, tzv. Parfémová laboratoř. Vyučuje také aktuálně velmi populární Face yogu, jejíž je, stejně jako aromaterapie, certifikovanou lektorkou.

Bára se o aromaterapii začala zajímat v roce 2016, vystudovala Institut Aromaterapie v Praze a následně si doplnila certifikaci lektora v americké škole Aroma Heads. Své vzdělání neustále rozšiřuje, protože jak sama říká, “nemůže rozšiřovat obzory a předávat znalosti bez svého vlastního posunu”, který je pro ni velice důležitý. Certifikovanou lektorkou obličejové - face yogy se stala na začátku roku 2024.

Kromě řady kurzů a přednášek v oblasti aromaterapie absolvovala i různé olfaktorické, masérské kurzy, nebo kurzy týkající se duševního zdraví a psychické pohody. Na aromaterapii ji fascinuje nejvíce právě vliv na naši emoční a psychickou stránku a chemie skrývající se za působením éterických olejů všeobecně.

Aktuálně dokončuje rekvalifikaci lektora klasické jógy, jakožto jednoho ze svých největších koníčků. Do budoucna by ráda zařadila do svého portfolia výuky i lekce hot jógy a somatické jógy, jejíž je velká milovnice a fanynka.